Кава в саду тюльпанiв

Катерина Жебровська
Кава в саду тюльпанів…
Жовте, червоне, біле…
Запах і цвіт конвалій…
Папороть… Грані різьблень…

Диво – і барви, й форми…
Радість – у спогляданні…
Пряність від саду й кави
Сплетені в милуванні…

Різноголосся… Ніжність…
Вітер розгонить хмари…
Яблунь і вишень квіти
Мріють в потоках зваби…

Кава в саду тюльпанів…
Грає бузок промінням…
Сонце… Ранкова свіжість…
Зустріч… Любов… Прощання…

03.05.2017