Чий ти. МТС? гумореска

Валерий Сентюрин
Вадик,  ти  скажи  у  тебе,  мабуть,  МТС?
С  чого  ти  таку  дурницю,  Дмитрику,  верзеш,
Та  якби  у  мене  дійсно  був  той  МТС
Мав  би  я  уже  сьогодні  кращий  "мерседес"

Не  на  запльованому пляжі  я  б  зараз  лежав,
На  Сейшелах  чи  Фарерах   я  б  відпочивав,
Не  з  дівчатком  щебетливим  зустрічі  б  шукав
З  міс  Європа,  міс  Вселена  справи  б  тоді  мав.

А  скажи  мені,  друг  Дмитрик, з  якого  дивА
В  мене.  мультимільйонера.  на  пиво  нема,
МТС – не  моя  фірма, тайни  в  том  немає,
Не  я  маю  МТС, мене  МТС  має