Город. Из заметок черной Нокии

Тимофей Карамазов
Це місце, де в книгах немає змісту
Там замість сонця - міді злиток.
І тебе змусять вклонитись місту.
Місту холодних сталевих решіток.




Черновик, не окончено.
Написан в 2013 году в дежурной машине на вызове.