Oh, this temperament from Kobelino!

Лев Постолов
THE MAXIM OF KOBELINO.

              "Kobelino!" - So Nikita Mikhalkov presented his
        father, - Sergei Mikhalkov in his youth on the portrait ,   
        on which the president of the Russian Federation Vladimir PUTIN
        his gaze held, visited the poet-co-author of the Anthem of the USSR to
        congratulate him with his 100-year anniversary.

   "Oh, my temperament!
    But my wife is like a bitch:
    He wants, - gives,
    Wants, - does not.
    There is, - thank God! - exit:
    The Mating
    Random on the side ".

      May 2, 2017.


POST SKRIPTUM:   Original text:

Лев Постолов

     СЕНТЕНЦИЯ КОБЕЛИНО.

                "Кобелино!" -так представил Никита Михалков               
                отца,- Сергея Михалкова в молодости на портрете,
                на котором задержал свой взгляд президент РФ Владимир ПУТИН,
                посетивший поэта-соавтора Гимна СССР, чтобы поздравить его 
                со 100-летним юбилеем.

  "О, темперамент мой!
   Жена ж - подобьем сучки:
   Когда захочет, - даст,
   Когда захочет, - нет...
   Есть, - слава богу! - выход :
   случки
   Случайные на стороне".

     2 мая 2017 года.