Oh, this temperament from Kobelino!

Лев Постолов
THE MAXIM OF KOBELINO.

          "Kobelino!" - So Nikita Mikhalkov presented his
        father, - Sergei Mikhalkov in his youth on the portrait ,   
        on which the president of the Russian Federation Vladimir PUTIN
        his gaze held , visited the poet-co-author of the Anthem of the USSR to
        congratulate him with his 100-year anniversary.

    "Oh, my temperament!
     But my wife is like a bitch:
     He wants, - gives,
     Wants, - does not.
     There is, - thank God! - exit:
     The Mating
     Random on the side ".

                May 2, 2017.


 POST SKRIPTUM:   Original text:

Лев Постолов

     СЕНТЕНЦИЯ КОБЕЛИНО.

                "Кобелино!" -так представил Никита Михалков               
                отца,- Сергея Михалкова в молодости на портрете,
                на котором задержал свой взгляд президент РФ Владимир ПУТИН,
                посетивший поэта-соавтора Гимна СССР, чтобы поздравить его 
                со 100-летним юбилеем.

   "О, темперамент мой!
    Жена ж - подобьем сучки:
    Когда захочет, - даст,
    Когда захочет, - нет...
    Есть, - слава богу! - выход :
    случки
    Случайные на стороне".

      2 мая 2017 года.