Скiльки

Еременко Губарева Ирина
Скільки видихів треба поклику,
Скільки вдихів серця – піснею?
Скільки крапок аж до оклику
Шляхом-долею горезвісною?

Не римується ненаписане,
Неоспіване не торкає.
Біль душі через серце списами
У минуле знов повертає.

Очі мамині, тата посмішка,
Їх любов у мені навічно.
Сон розсіявся, зник ще досвіту.
Просинатись без них незвично…

Скільки видихів треба стримати,
Скільки вдихів та ще й без кисню…
Щоб душа заспівала римою
Невмирущу єдину пісню!