Те ж саме

Еременко Губарева Ирина
Четвертий рік іде війна
І кожен день – чекання МИРУ.
Там гинуть хлопці за всіх нас,
А «вата»біситься від жиру.

З ким працювати, ви скажіть?-
Їх перемкнуло безпорадно.
У них одне – «А помнишь жизнь…..»
А чи ти жив?! -  Ти мислив стадно!

І знову – «хата край села»,
Ми в «своих скрепах  и уделах» -
Чума Державою повзла
І пирувала і «гудела»….