люди тIльки люди винуватI що горить планета мати

Вера Деревьянко 2
люди люди що це буде
 зло і ненависть повсюди
  ми незможемо любити
бо бажаем когось Вбити 

СПІШУ ЛЮДЕЙ Я ОПРАВДАТИ
 ВОНИ НЕ МОЖУТЬ ЧОМУСЬ  ЗНАТИ
ЧОМУ ПРИКАЗАНО СТРІЛЯТИ
 ІІСУС НАС ПОВІДОМИВ
 ЩО І ЙОГО ОТЕЦЬ ЗАМОВИВ
 БОЖА ВОЛЯ БОЖА СИЛА 
СВІТ ТАКИМ ЯК Є СТВОРИЛА