Чеканням...

Оксана Губина Яковлевна
Чеканням чи зігрію серце?
За мовчанням
я сховаю тендітну душу.
Чи моя любов у тобі відізветься?
Чекати вмію, чекати мушу...
Дощами плачу тихо,
не почуєш.
Вітрами заспіваю колискову.
Минає все...зі мною ти жартуєш,
а я чекаю ранок той бузковий.