Тернистий шлях у нас до смертi

Вера Деревьянко 2
ЖИТТЯ ДАРУЕ МЕНІ БІЛЬ
 ВІДЧУВАТЬ ДУША НЕ СМІЙ
 В СОБІ ЩАСТЯ Я ЩЕ МАЮ
ТА ДУШЕЧКУ ВІД ГОРЯ ЗАХИЩАЮ


БАЧУ ЩАСТЯЧКО В ЖИТТI ЖИВЕ
 ТА МИМО НАС ВОНО ПЛИВЕ
 СПІВВІДНОШЕННЯ БАЛАНС \
ОЙ ЯК ПОРУШЕНИЙ ВІН В НАС
 тернистий шлях у нас до смерти \
та жальне зможемо померти