МАЙ

Гулья Мисриханова
Мад атана агатна
Чав гуьзел варз май
лугьузва , за чим гуда квез
Агуддач мад къай.

Шад ая чун вин гьунаррал
Ша ,илиф чахъ май!
Нураралди рекъинин на
Цуьк акъуд чиляй.

Куьруьди я лап вин уьмуьр
Гуьлуьшан варз МАЙ.
Гьавиляй ят1а  инсанриз
Вахъ галаз къулай.

Чими я чаз вин къужахда
Санал жен чун и яйлахда
Вун бине я бул емишрин
Июньдихъ вун гьик1  дегишрин?

Ислягьвилин лацу лифер
Гваз къвезавай МАй
Вун багьа я вири халкьдиз
Гъалибвилер гъай!!!!!