У дантиста гумореска

Валерий Сентюрин
Навколо клієнта багатого доктор ледь не скаче,
В очі йому зазирає і з повагой каже:
-Не хвилюйтеся, будь ласка, зробити це треба,
Вам,шановний, вкрай потрібна анестезія місцева.

Вельмишановний пан як гримне:
Що це, де це я,та невже більшой поваги до мене нема?
Ти, за такі, хамло, гроші, що тобі я дав,
Не імпортне, а дірьмо місцеве запропонував!!