îäíà íà âåêå

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
                ……  ÎÄÍÀ ÍÀ ÂÅÊÅ……




Âûòü õî÷åòñÿ…………………………………………..
……… Ãîëîäíîş âîë÷èöåé………………………
………………………… Ñïàñàÿ………………………….
…………………………….. Òåíü ñâîş…………….
……………………………………….. Îò çàâèñòè âîëêîâ……
………………………………………………………………….
×òî ìåğçêî ………………………………………………
…….. È ïğåäàòåëüñêè…………………………………
…………………  Åé äûøàò…………………………………….
……………………….. Â ñïèíó…………………………….
………………………………… Çà òî, ÷òî ïåğâàÿ……
………………………………………… È çíàâøàÿ ëşáîâü………….
………………………………………………………………
Âíå ñòàè…………………………………………….
…… Æèòü………………..………………………………………
………… Âåğøèíà…………….…….………………………
…………………… Áåçğàññóäñòâà……………………………………..
………………………………………………………………………
………………………………. Ãóáèòü ñåáÿ…........
………………………………………… Âî ñëàâó òîğæåñòâà………
Íî÷åé áåññîííûõ…………………………………………
…………. Âîë÷üş ğàíÿ……………………………….
…………….. Äóøó……………………………………
………………………………………………………………………..
…………………………….. Çà òó ëşáîâü……………..
………………………………….. ×òî âîë÷üş áûëà…….
……………………………………………………………..
………………………………………………………………
…………………………………………………………………..
……………………………………………………………….
ÎÄÍÀ ÍÀ ÂÅÊ…………………………………………………
…………………………………………………………………
……………………………………………………………..
……………………………………………………………….
……………………………………………………………..
…………… È ğàíàì ………………………………………
…………….. Èñöåëåíèå……………………………………..
…………………………………………………………………
…………………………….. Ëèøü âåğíîñòü………………………
…………………………………… Äâóì……………………..
………………………………………………….. Âîíçèâøåìñÿ…
…………………………………………………….. Êëûêàì…..
 îäíî……………………………………………………
………. Åäèíîå…..………………………………
……………. Íî ìåğòâîå………………………………………
………………… Ìãíîâåíèå……………………………
…………………………………………………………………
………………………………………..……………………………..
……………………………………… Â òîò ïîöåëóé ………………..
………………………………………………………………….
……………………………………………… ×òî ñïàñ åå……...
…………………………………………………… Âîë÷àò………
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………..
Ëóíû êàñàÿñü…………………………………………………
………….…  Ñåğäöà òğàôàğåòîì……………………………….
……………………….… Ïğîíçàÿ íî÷ü………………………
…………………………………… Äóøåâíîş òîñêîé…………..
…………………………………………………………………….
Âîë÷èöåş ãîëîäíîş……………………………………………..
………………… Íà âåêè……………………………………...
…………………………………………………………………
………………………………………………………………
………………………… ×òî ïîöåëóé…………………………
……………………………… Åãî……………………………………….
……………………………………………………………………
…………………………………………… ×òî ñïàñ ….………
……………………………………………….. Èõ…………………
……………………………………………………………………..
………………………………………………….. Òğåõ………..
…………………………………………………….. Ùåíêîâ……
……………………………………………………………………
…………………………………………………………………..