Гроза

Алевтина Цветкова 3
Захмарилось небо і сонця немає,
В повітрі і птах не летить.
Блискавка небо навпіл розтинає,
Грім десь далеко гримить…

Раптом із неба полились на землю
Потоки рясного дощу…
Зараз вгамують цю спрагу пекельну,
Напоять усе досхочу.

А сонечко знову зійде над полями
І питиме свіжу росу…
Заграє веселка всіма кольорами,
Щоб бачити Божу красу!