Там, де трави хиляться квiтучi

Наталка Змиивна
Там, де трави хиляться квітучі,
Там, де вітер пестить пагорби,
Там, над яром крейдяної кручі,
Без опору і без боротьби,

Там істота драколастівоча
Не завершить свій одвічний герць...

Там ми не поглянем очі в очі
Блискавичним променем сердець,

Там ми не сплетемось, як коріння
Запашних й п’янких кущів бузку,
Не впадемо в небо синє-синє,
Й крила у пташиному танку

Ми разом не будемо здіймати,
Де зелений вітер квіт землі
Пестить ніжно, як дитину мати,
Й трави мліють в сонячній імлі...


30.04.17