Рик1ин хиялар

Гулья Мисриханова
 Къвед яни лагь вуна
Вун зин къвед яни?
Ашкъидин ц1у кайибур
Тек чун кьвед яни?
Гъед яни яргъавай
Вун зин гъед яни?
К1ан хьана ,кьисмет тахьайбур
Тек чун кьвед яни?
Хиял яни , лагь вун
Зин хиял яни?
Вин рик1ик квайдини
Ихьтин гьал яни?
Четин я, четин я
Зун сефил къар я
Вун рик1елай тефин
Бес им вуч кар я?
Рагъ яни ,лагь вун зин
Чими рагъ яни?
Са хабар ая заз
Вин чан сагъ яни?