Яка велка слота

Амале
песня лемков из Польши

по-русински


Яка велка слота, яке велке блато,
а мойи конички незвикнути на то.

Пович, моя мила, пович ми нарази,
най мойи конички нестоять на дрази.

Бо мойи конички дуже мя коштуют,
ани едну ничку дома не ночуют.

Бо мойи конички не жадни сыроты,
жебы ся тулалы попид людськи плоты.