Почорнилы горы

Амале
русинская песня

Почорнилы горы
од доджу дрибного.
Одпав жес ми, одпав
Од сердечка мого.

Не затос ми одпав,
жем тя нелюбыла,
лен затос ми одпав,
жем тя невыдила.

Падають ягоды
з берега до воды.
Спиваймо, невисты,
докы сме молоды.