Через призму сознания

Наталья Беляева Ерух
Через призму сознания
мысль пропускаю.
Закладываю в пространстве
геометрию слова...
На точке пересечения
горизонтали и вертикали.
На кресте распятия и
воскрешения.
Где сознательное и
бессознательное вместе -
На весах жизни и смерти.


Через призму свідомості

Наталія Бєляєва Єрух
 
Через призму свідомості
думку пропускаю.
Закладаю в просторі
геометрію слова...
На точці перетину горизонталі
і вертикалі.
На хресті розп'яття
і воскресіння.
Де свідоме і несвідоме разом -
На вагах життя і смерті.