Кино - Кукушка

Дмитрий Гробов
How many out there unwritten songs,
How many... Please tell me, cuckoo,
Just sing.

In city shall I live or on countryside,
Like rock steady lie or blaze like star.
Like star.

My sunshine, please look at me,
My open palm turned into fist.
And if there's gunpowder,
Be kind and pass some flame.
Like so.

Who will pursue a lonely way?
Strong and brave ones are now long gone,
Lost their life in the field, to war.

My sunshine, please look at me,
My open palm turned into fist.
And if there's gunpowder,
Be kind and pass some flame.
Like so.

A few had their room in a spotless mind,
With clear head and firm hand in line.
In line.

My sunshine, please look at me,
My open palm turned into fist.
And if there's gunpowder,
Be kind and pass some flame.
Like so.

Where are you now, my free will,
With whom you are meeting dawn,
With whom, please, say.

Good with you, yet bad without,
Bare your humble head and back for a whip.
For a whip.

My sunshine, please look at me,
My open palm turned into fist.
And if there's gunpowder,
Be kind and pass some flame.
Like so.

My sunshine, please look at me,
My open palm turned into fist.
And if there's gunpowder,
Be kind and pass some flame.
Like so.

---


Песен ещё ненаписанных
Сколько, скажи, кукушка, пропой.

В городе мне жить или на выселках,
Камнем лежать или гореть звездой, звездой.

Солнце моё, взгляни на меня,
Моя ладонь превратилась в кулак,
И если есть порох, дай и огня,
Вот так.

Кто пойдёт по следу одинокому,
Сильные да смелые головы сложили
В поле в бою.

Мало кто остался в светлой памяти,
В трезвом уме да с твердой рукой
В строю, в строю.

Солнце моё, взгляни на меня,
Моя ладонь превратилась в кулак,
И если есть порох, дай и огня,
Вот так.

Где же ты теперь, воля вольная,
С кем же ты сейчас ласковый рассвет
Встречаешь, ответь.

Хорошо с тобой да плохо без тебя,
Голову да плечи терпеливые
Под плеть, под плеть.

Солнце моё, взгляни на меня,
Моя ладонь превратилась в кулак,
И если есть порох, дай и огня,
Вот так.

Солнце моё, взгляни на меня,
Моя ладонь превратилась в кулак,
И если есть порох, дай и огня,
Вот так.