Одинокий птах на укр. яз

Любонька
1
На семи шляхах, на семи вітрах...
Волю гартував одинокий птах.
Буревія шквал не зламав її,
Бо любов жила' в нього під крильми.
п/в:
Одинокий птах у кохання вірив,
Одинокий птах присягав на вірність.
Одинокий птах по світах мандрує,
Десь у небесах голос пта'хи чує...

2
Хмара грозова пару розвела',
Роз"єднала їх блискавки стріла.
А коли із ним поруч вдарив грім,
Став самітнім птах, наче пілигрим.
п/в:
Одинокий птах має в серці рану.
Одинокий птах гукає кохану,
Милу вигляда з висоти польоту...
Та сумну біда затягає ноту...

3
Пташку підвело' зламане крило,
Бо підне'стись вверх сили не було'.
Як почула вмить, що дружок летить,
На всі голоси' стала голоси'ть...
п/в:
Одинокий птах раптом стрепенувся,
Одинокий птах донизу метнувся...
Ту'лить до грудей пташечку, голубить...
Так і між людей є...хто вірно любить.


(авторська пісня)  27/04/17/