Берiзка

Лариса Малюгина Донецк
Коли вона стоїть в вбранні осіннім,
А день такий і сонячний, і синій,
То кожен скаже: Бач, яка краса!
Неначе дівчина! Розплетена коса
Русява. Сама тоненька та струнка.
І мимоволі тягнеться рука,
Щоб обійняти стан її тендітний…
Берізка юна ще …
Та я вже літній…
      2007.