Послання

Дарина Самсонникова
О, мріє... Мріє! Йду до тебе.
Тебе я бачу крізь ліси..
Твоє проміння в синє небо
Та сяйво русої коси.

Ти - все найкраще і єдине.
Ти - вся мета мого життя.
Увесь свій шлях до тебе лину,
Й назад немає вороття .

Позаду все просте й буденне,
Попереду - краса й блакить.
І я пройду крізь кляті терни,
І не задумавшись й на мить.

І я пройду, помру й воскресну,
Переживу і холод, й бруд.
Ти - моє сонце, мої весни...
О мріє, не тікай, жди тут!

Лиш жди! Лиш жди, і я поспію,
І вмить здолаю піт та кров.
О, мріє, мріє... Люба мріє.
Моє натхнення та любов.

22.03.2016