Ти робиш крок...

Алим Зелинский
Татьяне Косар.
    ***
Мар.16:16 Кто будет веровать и креститься, спасен будет;
а кто не будет веровать, осужден будет.
    ***
Ти робиш крок рішучий і розумний.
Тебе Христос до цього спонукав.
В твоїй душі бринять небесні струни.
Пастух вівцю в пустелі відшукав.

Так поспішай до люблячого Тата
І підпиши смиренно Заповіт.
Сьогодні ти щаслива і багата,
Душа відчула радісний політ.

Тебе привабила вузесенька дорога.
На цім шляху Господь не підведе.
Як немовля горнись завжди до Бога
І Сам, Ісус, додому приведе.
     ***
Фото из Интернета.