Я - сино

Валерий Винарский 2
Я – сіно
http://valervinar.narod.ru/kiev/11-ya_sino.mp3

Я – сіно, що пахне сонцем.
Я – ліжко моїм коханим.
Всім громадянам – соціум,
а егоцентристам ванна.

Чому ж у вікна сама я
у вечір сиджу суботній.
Я все, що потрібно, маю.
Чому ж я така самотня.

Я яблуко, що рум яне.
Не хочу додолу впасти.
Зірви мене, мій коханий
та марно не дай пропасти.

Я жовта мала піщинка
на золотавім пляжі
Власним не владна вчинкам.
Дію, як вітер накаже

А вітер в моїх легенях
наче у себе вдома
і те що я справжній геній
буде і вам відомо.
***