Витэр тополи

Валерий Винарский 2
 
Фоно ДУЭТА автор и Полина КОРЧЕВАЯ


http://valervinar.narod.ru/kiev/08-vitertopoli.mp3

Вітер тополі несе дощі.
Може й зламать тополю.
Хочу я болю та радощів.
Радість хіба без болю.

І потребую усе й мерщій
я від своєї долі
Хочу я болю та радощів.
Радість хіба без болю.

Низькі й високі тембри ми.
Корені ми та віття.
В світлі шукаю я темряви.
В темряві йду до світла.

Хочу проміння я теплого
в березні а не в квітні.
В світлі шукаю я темряви.
В темряві йду до світла.

Мрію сягнути я обрію
та у свої рамена
злого прийняти та доброго,
того, що вартий мене.

З ним, необачно обраним
зможу сягнути неба
Злого я хочу та доброго,
а інших мені не треба.
***