Умуд рекьин тавурай...

Гасанова Гюзеля
Куь рик1ера умуд, рагъ хьиз, куьк1уьрай....
Хьайила ваз четинвилер,
Умуд рекьин тавурай.
Аватайла агъуз гъилер,
Умуд рекьин тавурай.
Ац1айл накъварив  вилер,
Умуд рекьин тавурай.
Галатайла рекье к1вачер
Умуд рекьин тавурай
Умуд амай кьван рик1ера,
Жеда къуватни гъилера
Гьатда зверни  мад к1вачера
Экуьнин нурни вилера...
Умуд рагъ хьиз куьк1уьрай!
Ибарат ийиз  бахтар...
Гюзел@!