Я зигрила холод

Валерий Винарский 2
Фоно - ДУЭТ автор с Полиной КОРЧЕВОЙ

http://valervinar.narod.ru/kiev/12-ya_zigrila.mp3

Я зігріла у долонях холод
та за це не став мені він вдячний.
Не бажав теплом він  буть ніколи.
Був мій добрий вчинок необачним.

Всі казки я дійсністю зробила,
та за цю за послугу ведмежу
мало вони мене не побили.
Видряпалась я від них на вежу.

Зграї горобців орлині крила
я до спини радо причепила.
Горобці зраділи, полетіли
та навкруг усіх котів поїли.

Марно в цьому святі щось міняти.
Будеш винен перед паном Богом.
Він не дасть за це тобі й монети.
А благодіяння вийдуть боком.
***