Украина

Алим Зелинский
Від лихоліть ти стала сива.
На скронях матері – зима.
Та все ж, напрочуд, ти красива.
Країни кращої нема.

І хоч біда несамовита
Душі примножила тривог.
Волошки в полі, серед жита,
Шепочуть: «Нам поможе Бог!»
     ***
Фото из Интернета.