Мрийи

Валерий Винарский 2
Фоно - автор с Полиной КОРЧЕВОЙ
 
http://valervinar.narod.ru/kiev/09-zadrimaty.mp3

Задрімати мріями.
Лоскотати віями.
Запросити зорі у танок.

Лити спів, збирати цвіт
із рожевих щедрих віт.
Із сонетів виплести вінок.

Стати для коханого
святом всіх бажань його.
З ним позбутись суму та тривог.

З ним узяти за мету –
подолати самоту.
Скласти пісню з ним одну на двох.

Повінчатись з місяцем.
Очі хай засвітяться.
Яблуком додолу впасти з віт.

На зорі прокинутись,
пташкою прикинутись,
піснею зустріти білий світ.
***