Розмова з богами проста

Свэтка Лабуда
- Що в мені є? – питаю у неба,
Сонця шепочуть вуста:
- Промінь …
- А що мені треба?
Розмова з богами проста:
- Трохи роси і тиші,
Сила землі під ногами…
«кап» і…
……Кісточка вишні…..
…… під віковими льодами….
…….в мені пророста…