Кращий

Вотта Кая
                Коле с признательностью за доброту души 

                http://www.stihi.ru/avtor/micklosh


Ти-кращий з кращих.Син Карпатських гір.
Улюбленець вигадливої долі.
Словесних візерунків ювелір.
Цвіте кохання квітами магнолій.

Вірші твої припали до душі,
Тихенько колисають денце серця.
Прозорі сльози щастя ллють дощі
І подихом весни натхнення зветься.

Народжуються в потаємних снах
Слова,неначе відгуки надії.
Благословляє твій життєвий шлях
Із спогадів сумних воскресла мрія.

25.04.2017