âèğóñ ëşáâè

Îêñàíà Áîãà÷åâà 2
      
                ……… ÂÈĞÓÑ  ËŞÁÂÈ……..





Çàğàæåíà ÿ…………………………………………………..
………… Âèğóñîì ëşáâè…………………………
…………………… È íåò åìó……………..
…………………………… Ïğèâèâêè âî ñïàñåíèå….
………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………….
×òî ãèïñà ëîìàíîé…………………………………
………… Îò áåãñòâà ïğî÷ü………………………………..
…………………………………………………………………
…………………………….. Íîãè……………………………..
……………………………………………………………………
……………………………………………………………………..
…………………………………. ×òî âğåìåíè…………………..
……………………………………………………………………..
……………………………………….. Ëşáîâü áîëèò……………
…………………………………………………… Ìãíîâåíèÿìè……
Äëèííîş â æèçíü…………………………………………………...
… Îò òÿæåñòè ãğåõîâ…………….
…………… ×òî òàê ëåãêè………………
……………………………………………………………………
………………………………………………. Ñåêóíäàìè……
……………………………………………………… Îò÷àÿíèÿ….
Îò òîëùè ÷óâñòâ…………………………………………………..
……………… Â çàïğåòå âîëîñêîâ………………………………
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………
…………………………… Íà ïèäæàêå………………………
………………………………………………………………….
…………………………….………………………………..
………………………………….. Èëè ïîìÿòîì…….……...
…………………………………………… Ïëàòüå....………..
…………………………………………......
………………………………………………………………………
Íåèçëå÷èìûì…………………………………………………….
………………………………………………………………..
…………… Ïğî÷ó ñåé íåäóã………………………………..
…………………………………………………………………..
……………………………………………………………………
……………………………………… ×óòü íàïğÿãèñü…………..
…………………………………………………………………
………………………………………………… È áîëüş ïó÷èò……
…………………………………………………………… Òåëî…..
………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………
Îò êğàñîòû……………………………………………………….
………… Âî âíåøíîñòè ğå÷åé…………………………………………….
………………………………………………………………………
…………………… Óğîäñòâîì ñîäğàííûõ……………
……………………………… Â ìîëüáàõ î íåé……
……………………………………………………………………..
……………………………………………………….. Êîëåíÿõ….
……………………………………………………………………..
……………………………………………………………………
Çàğàæåíà ÿ……………………………………………………
……… Âèğóñîì ëşáâè………………………………..
……………………………………………………………………
………………………………………………………………….
………………………………….. Êàê………………………
……………………………………………..……………..
…………………………………………… È äóøà………….
…………………………………………………….. Ìîÿ….
………………………………………………………………..
………………………………………………… Òîáîé…………..
………………………………………………………….. Íåèçëå÷èìà…
…............................
………………………………………………………………
È äîçîé……………………………………………………..
……… Ìàëîş……………………………………………..
………………………………………………………………..
…………….. Ïî êàïåëüíî……………………………………
………………………………………………………………
……………………….. Âíóòğè……………………………
…………………………………………………………………
………………………………………………………………
………………………………… Áåçóìèÿ ïğîäëåâàş…………..
…………………………………………………………………
………….………………………………… Ñèì…………………..
………………………………………………  Ìó÷åíèåì……...
…………………………………………………………………..
…………………………………………………………………..
         
                ******