Кохання в дощ

Мокренко Хром Олег
Дощі гуляли по вікні
Гроза шумить... Ти чуєш?
І в цій красивій тишині
Ти на грудях ночуєш
Цілуєш в губи, я мовчу
Дар мови пропадає
Хоча в душі своїй кричу
Як лід під сонцем таю
Волосся падало приємно
Веде воно мене до згуб
Найкраща ніч, - коли взаємно
Любов злітає з теплих губ