Вдячн вчителям

Татьяна Загребельная 2
Вже промайнули шкильні роки,
І ми тепер уже не малюки.
Дорослого життя чекають нас стежки,
Із вдячністю звертаюсь я до вчителів.
Пришла маленькою дитиною до Вас,
Із кожною ступенькою повчали і навчали,
І для моїх шкильних років були поводирями.
Із вдячністю кажу Вам дорогеньки.
Були для мене Ви і мамою,
Суворим вчителем і мудрим вихователем.
І що старанно вкладали Ви в моє серденько,
Душі прекрасної співучої свєї.
Що добротою огортали,терпляче вислуховували,
Красиво і коректно виправляли.
Бажаю Вам здоровья не земного,
А щастя хай приходить і рікою ллється.
Щоб мали терпіння,щоб мали Ви сили,
Щоб не одне покоління доброти Ви зростили.
Добра Вам і поваги,злагоди і любові,
    Багатої на щастя долі.