Туй Тэбриге

Дина Норбут
ТУЙ ТэБРИГЕ

Гюлдер-гюлдер, кюгэрченнэр
Матур хэбэр сюйлилэр:
Озын юлга яшь йюрэклэр
Парлап чыгып баралар!

Такыр булсын юлларыгыз,
Иминд; язмышыгыз;
Саулыкларга сусамагыз,
Балалар ;стерегез!

Гюлдер-гюлдер кюгэрченгэ
Кушылсын сандугачлар -
Яз урнашсын кюнеллэрдэ,
Камил булсын бэхетлэр!