Турботливий зять гумореска

Валерий Сентюрин
Прибіг  чоловік  у  аптеку  й  кричить
-Добрі  люди,теща  хоче  отруїтись  щурячой  отрутой,
Провізор  і  помічниця  все  перевертають,
Протияд  від  цього  лиха  в  аптеці  шукають

-Нема протияда такого, на нас серця не майте.
Ви  мерщій  в  другу  аптеку  біжіть,  поспішайте,
-Та  я  уже  із  ніг  збився, час  то  не  чека,
А  щурячої  отрути – ні,  ніде  нема