дуже страшно та огидно

Вера Деревьянко 2
дуже страшно та обідно
 що життя мое ехидне
дуже хитре та брехливе
 і вразливе і зрадливе
і до всього шей шкідливе
 і ніяк не зрозумію
 чому жити гарно я не вмію
 вже мені за шістьдесят
 а я збиваюся  з путіопять