Поштовх назустрiч

Прокопенко Юрий
Нелегко слова підібрати потрібні,
Сказати тобі, розгортаючи день,
Мов книжку цікаву у томику срібнім,
Де сила силенна яскравих пісень.

Згораю на попіл, не можу інакше…
Мені вже властива жага до життя.
Я чітко впізнаю покликання наше,
Воно приведе до майбутніх звитяг.

Тож небо у поміч, а далі – як буде,
Не часто планети указують шлях.
Вселився неспокій і бавиться всюди,
До тебе штовхає як бачить здаля.

21:17, 23.04.2017 рік.

Зображення: http://animation.99px.ru