Жiнки не старiють

Виктория Барановская
Жінки не стАріють. Дорослішають трохи,

Мудрішають, втім невиправно молоді.

Попри злі будні й непрості епохи

Засіюють зернини золоті.

 

Збирають врожаї та знову сіють

Родинну ниву повсякдень і повсякчас,

За вік наморені, сріблинками сивіють,

Невпинно дбають, щоб вогонь не згас,

 

Який несуть в руках своїх тендітних

І бережуть від вітру і дощів.

Це з ним ідуть в життєві мандри діти,

Він жевріє і в скруті у душі.

 

Спливає вік, неначе за водою

Пливе вінок купальський уночі...

Жінки не старіють! Душею молодою

Творять Любові неосяжну височінь!

       

                м. Донецьк, 22.04.2017