Спить моя дитинка золотоволоса

Лариса Малюгина Донецк
Спить моя дитинка золотоволоса,
Витинається з під ковдри ніжка боса,
Личко, наче в янголятка, біле-біле,
Оченята рученятками прикрило.
Ручки, наче в скрипаля, пальчики тоненькі,
Може, справді, музикант буде в неньки?
Може будеш вченим ти, лікарем, спортсменом?
Не дізнатися про те навіть із рентгеном.
Пройде час, своє життя будеш жити, синку,
Мрії матері тоді згадай на хвилинку:
Щоб ця світла голова всім навкруг світила,
Щоб відкритая душа була людям мила,
Щоб роботи не цурались руки чоловічі,
Щоб був чистим, як кришталь, як людині личить,
Щоб здоровим був завжди, легенем на славу!
Був щасливий повсякчас!
               Згадуючи маму…..

                7.11.08