Евроинтеграл гумореска

Валерий Сентюрин
               
Ось  воно  вікно  в  Європу,
Проміж  інших  справ,
Хтось  на  кришці  унітаза
Фарбой  написав,
У  нас  і  не  таке  пишуть,
Не  дивні  слова,
Та  мені  б  до  них, здавалось,
І  діла  нема

Але  не  скажіть,
Тільки  ту  кришку  піднімаю  я,
Якась  дивна,  тиха  радість
Мене  навіща