десь заблукала весна..

Леман
..не хочу вже снігу..не хочу холодного вітру..
..і ранок морозний у квітні набрид..
..мені до вподоби тепло та яскрава палітра..
..де сонцю радіє усе..виграва краєвид..

..я дякую небу..що сніг оминув нас у квітні..
..а там у Карпатах..в Дніпрі майже справжня зима..
..чому так буває що сніг на зеленому листі..
..так сумно та холодно..десь заблукала весна..