Уроки произношения

Елизавета Судьина
Not choosed, but chose, and not mens, but men.
You raise up people to the seventh heaven,
Today I dreamed of tender clarinet,
But you sang as a flute and thus excelled him.

There is no plural letter at the end,
just taken by the sky, and not elected,
And as before, you're in the royal wreath,
And our union is exonerated.

Why are there four stanzas in a verse?
Rise - speed up - ecstasy - and relaxation,
And we have reached the third stage on our road,
And we will pass again, without question.

Nothing will prevent us from being jointly,
In separate verse - eternity is shininig,
Although in March for us the snow is falling,
But between us the Sun is undivided!

***
Уроки произношения

Не choosed, а chose, и не mens, а men.
Ты повышаешь до седьмого неба,
сегодня снился ласковый кларнет,
но ты его, как флейта, перепела.

Нет множественной буквы на конце,
не избранный, а просто небом забран,
и ты, как прежде, в царственном венце,
и наш союз по-прежнему оправдан.

Зачем в стихах четыре есть строфы?
Подъем - разгон - экстаз - и разрешенье,
и мы дошли до третьего в пути,
и вновь пройдем, вне всякого сомненья.

Ничто не помешает вместе быть,
в отдельности стихов - сияет вечность,
хоть хлопьями к нам в марте снег валит,
но между нами - Солнца безраздельность!