Плачете за Юда

Ружа Велчева 2
Жестока е кармата
на необходимия грешник.
За да обезсмъртят Божия син
е нужно предателство!

Това е цената.

За Христос – любов
и вечна слава .
За Юда – храчки и анатема.

Плачете за необходимия грешник!
Плачете за Юда!

Ружа Велчева