Иоанну Крестьянкину 4

Елизавета Судьина
The Church of the Earth juggles,
Heavenly - wants to make friends.
John Krestyankin will manage,
will swallow evil and bless.

The earthly church is near,
Heavenly is far away,
But it comes to you quickly,
super-easy, direct.

The earthly church is nearby:
is made of solid bricks,
Around Heavenly - no timber,
If you want now - please come in.

The Church of the Earth is a prose,
Heavenly - as poet's style:
images seem as earthly -
But are blooms from the sky.

***

Иоанну Крестьянкину 4

Церковь земная халтурит,
небесная - хочет дружить.
Иоанн Крестьянкин разрулит,
зло поглотит и исцелит.

Церковь земная близко,
Небесная - далеко,
но она к вам приходит быстро,
напрямую и сверх-легко.

Церковь земная рядом:
твердые кирпичи,
а в Небесную - нет ограды,
хочешь - сейчас войди.

Церковь земная - проза,
Небесная  - как стихи,
вроде земной образ -
а как с небес цветы!