Лишаються не часто

Мокренко Хром Олег
Навіщо без тебе жити?
Існувати аби як?
Якщо вже в душі є чим дорожити....
То в серці не зацвіте будяк

Залишається любити...
І я щасливий, що саме це залишилось
Можливо згідний себе в собі втопити
Знаючи, що за ради мене лишилась...