Для донi

Ольга Муромец
Моя доню рідненька, дивися,
Світить сонце у небі яскраве,
Квітнуть квіти, шепочеться листя,
Сяють зорі і стелються трави!

Слухай, донечко, пташка співає
У весняному білому цвіті,
Пам'ятай, що матуся кохає
Тебе, люба, найбільше у світі!

Я молю і благаю у Бога,
Щоб тебе він беріг від негоди,
Щоб завжди була світла дорога,
По якій, моя доню, ти ходиш!

Щоб зустрілися добрії люди
І кохання прекрасне і щире!
Хай щастить тобі, сонечко, всюди
І краса розквітає у мирі!