Горить калина за вiкном

Ольга Муромец
Горить калина за вікном,
Тремтять ліхтарики червоні,
Все засинає тихим сном,
Бо у Землі свої закони.

Той кущ калини ще мене
Дівчам маленьким пам'ятає.
Знов прийде осінь, час мине,
Нехай ліхтарик не згасає!!!