***

Наталка Змиивна
І що тобі відлунює в тім вірші?
Чого шукаєш в плутаних рядках?
Чи може стати легше або гірше
Від слів, що кимсь писались при свічках?
Коли літати вміли ще листи...
Коли зі слів складалися мости...


19.04.17